مذهب و فرهنگ کشور تایلند
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، کشور بودایی تایلند که قرنها با نام سیام Siam شناخته میشد، شاهراه مذهب، فرهنگ و مهاجرت آسیای جنوب شرقی بودهاست. در حدود 95٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود 4٪ جمعیت، بعد از بوداییان بزرگترین گروه مذهبی این کشور میباشند.

در حدود 95٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود 4٪ جمعیت، بعد از بوداییان بزرگترین گروه مذهبی این کشور هستند. گفته میشود یک نفر ایرانی به نام شیخ احمد قمی مذهب شیعه را به تایلند آورد.
95٪ جمعیت بودایی - 4٪ مسلمان و یک درصد باقیمانده سایر ادیان و مذاهب در مناطق خاصی از تایلند، اکثریت جمعیت با مسلمان است که بزرگترین اقلیت مذهبی تایلند بوده و در اجتماعاتی مجزا از غیر مسلمانان زندگی میکنند. مسیحیان تایلند که اغلب کاتولیک هستند، کمتر از یک درصد جمعیت تایلند را تشکیل میدهند و در کنار آنها پیروان آیین سیک و هندو زندگی میکنند. در تایلند، 94.6 درصد مردم بودایی، 4.6 درصد مسلمان، 0.7 درصد مسیحی و 0.1 درصد باقی ادیان هستند. در تایلند برای پیروان تمامی ادیان، آزادی مذهبی وجود دارد. برای این که با مذهب مردم این کشور در تور تایلند آشنا شوید به شما توصیه میکنیم به بازدید معابد آن بروید.
کشور بودایی تایلند که قرنها با نام سیام Siam شناخته شده است، شاهراه مذهب، فرهنگ و مهاجرت آسیای جنوب شرقی بودهاست. تایلند کنونی به سال 1238 ایجاد شده و برخلاف کشورهای منطقه، هیچگاه مستعمره و تحت سلطه قدرتهای اروپایی نبودهاست. کلمه تای Thai به معنی لبخند میباشد و تایلند یعنی سرزمین لبخند. قرنها پیش، مردمی از جنوب چین به تدریج به سوخوتای (تایلند کنونی) مهاجرت کرده و به تدریج در مناطق حاصلخیز کناره رودی در جنوب چین ساکن شدند. در اوایل قرن 14، تایلندیها شهر کوچکی را در سوخوتای بنا کرده و در اواسط این قرن نیز آنجا را به پادشاهی مستقل تایلند تبدیل کردند که پیدایش زبان، فرهنگ و معماری این کشور هم متعلق به همین دوره میباشد.