چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

کلیه شهروندان ایرانی که به وسیله زمینی یا هوایی قصد سفر به تایلند را دارند، باید پیش از سفر ویزای خود ا از سفارت سلطنتی تایلند دریافت نمایند.

چگونه ویزای تایلند بگیریم؟

تایلند به لطف طبیعت زیبا، مردم مهربان و مهمان نواز و نیز امکانات گردشگری به یکی از محبوب ترین مقصدهای گردشگری جنوب شرق آسیا تبدیل شده است و سالانه گردشگران بسیاری از سراسر جهان برای بازدید از دیدنی های تایلند و گذران تعطیلات خود، راهی سرزمین هزار معبد می شوند. از اینرو، تورهای تایلند یکی از محبو ب ترین تورهای تفریحی در جهان محسوب می شوند.

اگر شما نیز قصد سفر به تایلند را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور تایلند را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته تایلند نیز جزو کشورهایی است که گردشگران ایرانی پیش از سفر به آنجا به اخذ ویزا احتیاج دارند و برای این کار باید به سفارت تایلند در تهران مراجعه نمایند.

ویزای تایلند توضیح خدمات
انواع ویزا توریستی، تجاری (کاری)، تحصیلی، مهاجرتی، ترانزیت، پزشکی، نمایشگاهی
مراحل صدور ویزا به وسیله سفارت
وقت سفارت ندارد
مصاحبه و انگشت نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزا گذرنامه، عکس، بلیط هواپیما و...
مدت زمان لازم برای صدور ویزا چهار روز کاری
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری (کاری)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای پزشکی
  • ویزای نمایشگاهی

مدارک لازم برای ویزا

ویزای توریستی:

  • یک برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد. متقاضی باید شخصا صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.
  • یک قطعه عکس یک شکل جدید 4*3 که به فرم ویزا چسبانده شده باشد.
  • اصل گذرنامه (گذرنامه باید دارای حداقل 6 ماه اعتبار باشد.)
  • کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • کپی بلیط هواپیما (حتما در یک صفحه A4)
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی (در صورتی که به وسیله آژانس برای دریافت ویزا اقدام گردد)

ویزای تجاری:

  • یک قطعه عکس جدید 4*3 رنگی، تمام رخ و بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده گردد)
  • اصل گذرنامه (اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.)
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • تکمیل یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
  • یک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  • کد مالی شرکت مربوطه در تایلند

هزینه ویزای تایلند

نوع ویزا هزینه (یورو)
ویزای توریستی یکبار ورود 35
ویزای توریستی دوبار ورود 70
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) یکبار ورود 60
ویزای غیر مهاجرتی (تجاری، تحصیلی و غیره) چندبار ورود 140
ویزای ترانزیت 25
هزینه تائید مدارک 15

هزینه های ویزا مطابق اطلاعیه مندرج در وب سایت سفارت تایلند است. همچنین، طبق اعلام سفارت تایلند این هزینه قابل استرداد نیست.

نکته ها

  • حضور متقاضی به هنگام ارائه درخواست الزامی است.
  • ویزای توریستی تایلند تنها سه ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط 30 روز می توان در کشور تایلند اقامت داشت.
  • ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی و در چهار روز کاری صادر می گردد.
  • اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را در تایلند داشته باشید، باید برای تمدید یا تغییر نوع ویزا به اداره مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اگر در زمان اقامت در تایلند، از مدت زمان ویزای تایلند شما باقی مانده و تصمیم دارید تا به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه ورود مجدد به تایلند را بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره مهاجرت تایلند مراجعه کنید.
  • اقامت بیشتر از زمان ویزای صادر شده در تایلند حتی برای یک روز کاملا غیرقانونی است.

سفارت تایلند در ایران

  • نشانی: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک چهار
  • تلفن: 77531433 و 77537708 (021)
  • شماره های داخلی بخش ویزا: 107، 109 و 120
  • نمابر: 7532022
  • ساعت کار سفارت: همه روزه به جز آدینه ها و شنبه ها از ساعت 8:30 صبح تا 16:30 بعد از ظهر
  • پست الکترونیک: info@thaiembassy-tehran.org
  • وب سایت: www.thaiembassy-tehran.org
با تور تایلند سفر کنید
منبع: کجارو / thaiembassy-tehran.org
انتشار: بروزرسانی: 15 تیر 1398 شناسه مطلب: 223

به "چگونه ویزای تایلند بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای تایلند بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید