کشف بهترین رستوران ها و کافه های ونکوور
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، ونکوور، شهری زیبا و پرجاذبه در کانادا، با غذاهای متنوع و چشم نوازی می درخشد. این شهر، میزبان رستوران ها و کافه هایی است که هر کدام با سبک و طعم منحصربهفرد خود، تجربهای بینظیر را برای طعملذیذان به ارمغان میآورند. از آشپزی کلاسیک فرانسوی گرفته تا غذاهای دریایی تازه و خلاقانه، ونکوور عرصهای وسیع از لذتهای گوارایی را پیش روی شما میگذارد.
برای دریافت خدمات تور کانادا با مجربترین کارشناسان کشور همراه باشید.
مارکت بای جین جورج (Market by Jean-George)
این رستوران مهم ترین رستوران هتل Shangri-La در ونکوور است که به وسیله سرآشپز معروف Jean-Georges Vongerichten، آشپز سه ستاره میشِلِن تأسیس شده است. در سیستم اعطای ستاره میشِلِن به رستوران ها و سرآشپزها، عنوان سه ستاره میشلن به معنی غذاهایی بی نظیر است که ارزش یک سفر ویژه را دارد. اداره رستوران نیز به وسیله سرآشپز اجرایی، Ken Nakano، از اهالی سواحل غربی انجام می گردد که با سبک آشپزی بی نظیر و مدرن خود از مهمانان رستوران پذیرایی می نماید. با عِرقی که Nakano به آشپزی نواحی شمال غربی اقیانوس آرام دارد، غذاهایی دلچسب و با کیفیتی بسیار مطلوب اما نه چندان پیچیده و عجیب و غریبی را خلق می نماید و در این راه از برترین مواد اولیه سرتاسر کانادا بهره می جوید. این رستوران در تمام طول هفته و برای هر سه وعده غذایی میزبان مهمانانش می باشد و در طبقه سوم هتل واقع شده است و برای رسیدن به آن می توانید از آسانسور شیشه ای مجاور با سوپرمارکت زنجیره ای Urban Fare هم بهره ببرید.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 1115 Alberni St, Vancouver, BC V6E 0A8, Canada
ساعات کاری: 6:30AM-10PM
تلفن: 16046951115+
وب سایت: marketkitchen.com
رستوران هاکس ورث (Hawksworth Restaurant)
هاکس ورث با پرداختن به تنوع فرهنگی و زیبایی های طبیعی کشور کانادا، سبکی از آشپزی را پیاده می نماید که مواد اولیه تازه، روش های نوین، تکنیک های فوق حرفه ای و تمایل به کمال گرایی و بی نقصی از عناصر شاخص آن می باشد. مجموع این عوامل هستند که در آشپزخانه سرآشپز David Hawksworth گرد هم می آیند و محیطی در این حد مسحورنماینده و باشکوه، ولی درعین حال صمیمی و گرم با بالاترین درجه سرویس دهی به مشتریان را خلق می نمایند. هاکس ورث درست در قلب شهر و در خیابان های Georgia و Howe، در داخل هتل افسانه ای Rosewood Hotel Georgia قرار گرفته است و برای وعده های صبحانه، برانچ (میان وعده)، نهار و شام از مهمانان پذیرایی می نماید.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 801 W Georgia St, Vancouver, BC V6C 1P7, Canada
ساعات کاری: 7AM-10:30PM
تلفن: 16046737000+
چَمبِر (Chambar)
چمبر، غذاهای بلژیکی را در محیطی شیک و در عین حال روستایی، با دکوری چوبی، نورپردازی حرفه ای و در فضایی به دور از تجملات رستوران های دیگر با دیوارهایی آجری سرو می نماید. صاحبان این رستوران Karri and Nico Schuermans با همکاری سرآشپز Tia Kambas، فضایی را به وجود آورده اند که می توانید در آن تجربه صرف یک غذای عالی در محیطی آرام و دنج را داشته باشید. در منوی صبحانه این رستوران، وافل های معروف با تاپینگ های شیرین و خوشمزه، در منوی نهار پاستای روز با مواد اولیه فصلی و سالادهای تازه و برای شام هم در وعده اصلی، ماهی کالاماری (Calamari) با دورچین های مخصوص در بشقاب های روی میز خودنمایی می نمایند. این رستوران هم چنین نوشیدنی های مخصوص به خود را فراوری و همراه با غذاها سرو می نماید و برای مراسم و دورهمی های بزرگ می توان آن را رزرو کرد. میان وعده در آخر هفته ها سرو می گردد و می توانید در حیاط بیرونی آن را نوش جان کنید.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 568 Beatty St, Vancouver, BC V6B 2L3, Canada
ساعات کاری: 8AM-12AM
تلفن: 16048797119+
وب سایت: www.chambar.com
لَبَتوار (LAbattoir)
رستوران لبتوار که در مرکز منطقه گاستَون و بین دو خیابان تاریخی Gaolers Mews و Blood Alley قرار گرفته است، در قرن 19 و در مکان اولین زندان شهر ونکوور ساخته شد. این رستوران را به این دلیل لبتوار (کشتارگاه) می خوانند که در ابتدا از قصابی و منطقه بسته بندی گوشتِ شهر ونکوور محافظت می کرد و در واقع می توان گفت که لبتوار نشان از گذشته پرماجرای این منطقه دارد. سرآشپز و صاحب رستوران Lee Cooper بر آن بوده است که این رستوران را به فضایی حرفه ای ولی راحت و صمیمی تبدیل کند و تفاوت های این رستوران با سایر رستوران ها را برجسته تر کند و برای این هدف از سبک آشپزی فرانسوی در شمال غربی اقیانوس آرام بهره برده است. لبتوار هر روز برای شام و در روزهای آخر هفته، یعنی شنبه ها و یک شنبه ها برای میان وعده پذیرای مهمانان است.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 217 Carrall St, Vancouver, BC V6B 2J2, Canada
ساعات کاری: 5:30PM-12AM
تلفن: 16045681701+
وب سایت: www.labattoir.ca
رستوران اِیکورن (The Acorn Restaurant)
این رستوران که برنده جایزه هایی هم شده است، یک غذاخوری کاملاً گیاهی است که تمرکز اصلی اش روی بشقاب هایی است خلاقانه و حاوی سبزیجات، غذاهای خام و بدون گلوتن.
ایکورن که در گوشه پارک Riley جا خوش نموده، یک فضای داخلی شیک و مینیمالی را به کار گرفته که به میزان گیاه خواران، برای همه چیزخواران نیز محبوب واقع شده است. اینجا که تا ساعات پایانی شب هم فعالیت می نماید، غذاهای تازه و فصلی و نوشیدنی های متنوعی را در منوی خود جا می دهد. این رستوران که قابل رزرو کردن هم نیست، از روزهای یک شنبه تا پنج شنبه و برای وعده شام دایر است و در روزهای شنبه و یک شنبه برای وعده برانچ از ساعت 10 صبح تا 2:30 بعدازظهر می توانید به آن سر بزنید.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 3995 Main St, Vancouver, BC V5V 3P3, Canada
ساعات کاری: 5:30PM-12AM
تلفن: 16045669001+
وب سایت: www.theacornrestaurant.ca
ویجز (Vijs)
این رستوران به وسیله مجله اینترنتی و گردشگری Matadornetwork به عنوان یکی از برترین رستوران های ونکوور انتخاب شده است.
ویجز تقریباً از سال 1994 است که با سبک آشپزی الهام گرفته از کشور هندوستان و هم چنین مهمان پذیری گرم پرسنل رستوران، درهای خود را به روی مردم شهر ونکوور و گردشگرانش گگردده است. این رستوران برای وعده شام و از ساعت 5:30 بعدازظهر آغاز به فعالیت می نماید و به دلیل شلوغی رستوران، شما باید یا از قبل رزرو نموده باشید و یا در صف منتظر بمانید. صاحب رستوران، Vikram Vij که از مردمان کشور هندوستان است، برای جا انداختن هر چه بیشتر غذاهای هندی در کانادا و یا برای تغییر تفکر کانادایی ها نسبت به غذاهای هندی، این رستوران را تأسیس کرد. او از روش های سنتی آشپزی هندوستان، ادویه ها و عناصر تاثیرگزار بر غذاهای آن استفاده کرد و آن ها را روش های آشپزی ساکنین بریتیش کلمبیا ترکیب کرد و رستورانی را خلق کرد که یکی از معروف ترین و محبوب ترین رستوران های هندی در آمریکای شمالی است.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 3106 Cambie St, Vancouver, BC V5Z 2W2, Canada
ساعات کاری: 5:30-10PM
تلفن: 16047366664+
وب سایت: vijs.ca/vijs-restaurant
کروکودیل (Le Crocodile)
کروکودیل رستورانی فرانسوی در ونکوور است که در پخت غذاهای فرانسوی تخصص دارد. این رستوران به وسیله سرآشپز معروف فرانسوی، Michel Jacob تأسیس شد که فضایی بسیار دلچسب را برای صرف یک وعده غذایی عالی فراهم می نماید. کروکودیل هر روز برای وعده های نهار و شام از مهمانانش پذیرایی می نماید و دارای یک منوی مخصوص سرآشپز، منوی نهار، منوی شام و منوی دسر به صورت جداگانه است. اصلاً به دور از انتظار نبود که جیکوب که در زادگاهش، استراسبورگ، یک رستوران سه ستاره داشت، بعد از ورودش به کانادا رستوران فرانسوی خود را تأسیس کند. هدف اصلی جیکوب این بود که رستورانی را تأسیس کند که به تمام استانداردهای غذایی و رستورانی آن روز کانادا برسد و اکنون بعد از گذشت 22 سال، می توان به جرئت گفت که میشل جیکوب و رستوران او چیزی فراتر از انتظار هستند و ساکنین ونکوور از اینکه جیکوب رؤیای خود را در ونکوور دنبال کرد، بسیار شادمان هستند.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 909 Burrard St #100, Vancouver, BC V6Z 2N2, Canada
ساعات کاری: 11:30AM-2:30PM, 5:30-10PM (یکشنبه ها: تعطیل)
وب سایت: ecrocodilerestaurant.com
میکو (Miku)
سایت گردشگری cntraveller.com نام رستوران میکو را در لیست 10 کاری که حتماً باید در ونکوور انجام دهید قرار داده است. تخصص این رستوران در سوشی آبوری (Aburi) است. این مدل از سوشی که با تاباندن شعله مستقیم روی آن طبخ می گردد، تقریباً یک قرن پیش در ژاپن رایج شد. اِعمال مستقیم شعله روی سطح سوشی، بافت و مزه طبیعی ماهی را تقویت می نماید و باعث خلق یک طعم متفاوت می گردد. صاحب رستورانِ میکو، Seigo Nakamura، در ابداع سوشی آبوری از سس هایی مخصوص با محتویات و مواد اولیه غیرسنتی ژاپن استفاده کرد و برای هر ماهی، نوع خاصی از سس را استفاده می کرد. این شعله، سس سوشی را کاراملیزه می نماید و باعث آزاد شدن یک رایحه دودی و بیرون کشیدن برترین طعم های هر تکه از سوشی خواهد شد. رستوران میکو در فاصله یک پیاده روی کوتاه از هتل Pan Pacific، ساختمان Canada Place، Fly Over Canada و ترمینال کشتی های کروز و اتوبوس های دریایی قرار گرفته است.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 200 Granville St # 70, Vancouver, BC V6C 1S4, Canada
ساعات کاری: 11:30AM-11PM
تلفن: 16045683900+
وب سایت: www.mikurestaurant.com
گلوبال (Glowbal)
این رستوران، پرچمدار مجموعه رستوران های گلوبال در ونکوور است که در جدیدترین شاهکار معماری ونکوور یعنی باغ TELUS قرار گرفته است. این رستوران با منوی سبک کشورهای سواحل غربی، مجموعه بزرگی از استیک ها، غذاهای دریایی و پاستاها را در خود جای می دهد و برای گیاه خواران و رژیم های غذایی بدون گلوتن هم گزینه هایی دارد که می توانید از میان آنها انتخاب کنید. رستوران گلوبال 15 سال است که فعالیت می نماید و با غذاهایی بی نظیر، محیطی عالی و راحت و خدماتی به یادماندنی بر آن بوده است که با هر یک از مشتریانش طوری برخورد کند که گویی یک مهمان در خانه اش هستند.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 590 W Georgia St, Vancouver, BC V6E 1A3, Canada
ساعات کاری: 10AM-12AM
تلفن: 16046020835+
وب سایت: www.glowbalgroup.com
بلو واتر کافه (Blue Water Café)
اینجا مقصد صد درصد و نهایی علاقمندان به غذای دریایی است و به مهارتش در خلق طعم های بهشتی بریتیش کلمبیا معروفیت دارد. همواره از این رستوران به عنوان برترین رستوران غذای دریایی در ونکوور یاد شده است و خدمات و سرویس های بی رقیب این رستوران در شهر ونکوور، شهره عام و خاص بوده است. ساختمان این رستوران که روزگاری یک انبار قدیمی بوده، با آن آجرهای قدیمی و سبک نورپردازی اش، یک سازه تاریخی است که در قلب منطقه قدیمی و پرجنب و جوش Yaletown قرار گرفته است. نشستن در حیاط زیبای رستوران لذت بسیاری دارد. بعدازظهری که در بلو واتر می گذرانید، قطعاً یک تجربه از یاد نرفتنی است.
آدرس/شماره تلفن/وب سایت:
آدرس: 1095 Hamilton St, Vancouver, BC V6B 5T4, Canada
ساعات کاری: 4:30PM-12AM
تلفن: 16046888078+
وب سایت: www.bluewatercafe.net
نکات تکمیلی
1: رستوران مارکت بای جین جورج (Market by Jean-Georges) در هتل شانگریلا، یکی از برجستهترین رستورانهای ونکوور است. سرآشپز معروف، ژان-ژرژ ونگریشتن، آشپز سه ستاره میشلن، این رستوران را با کمک سرآشپز اجرایی کن ناکانو اداره میکند. آنها با استفاده از برترین مواد اولیه کانادا، غذاهای دلچسب و با کیفیتی عالی را در سبک آشپزی شمال غربی اقیانوس آرام ارائه میدهند.
2: رستوران هاکس ورث (Hawksworth Restaurant) با الهام از تنوع فرهنگی و زیباییهای طبیعی کانادا، سبک آشپزی منحصربهفردی را پیاده کرده است. این رستوران که در هتل روزوود هتل جورجیا واقع شده، محیطی باشکوه اما در عین حال صمیمی و گرم را برای مشتریان خود فراهم میآورد.
3: چمبر (Chambar)، رستورانی با سبک بلژیکی، در محیطی شیک و روستایی، غذاهای خوشمزهای را به مشتریان عرضه میکند. این رستوران با دکور چوبی و نورپردازی حرفهای، فضایی دنج و آرام را برای لذت بردن از غذاهای خوشمزه فراهم میآورد.
4: رستوران لبتوار (LAbattoir) در قرن 19 و در مکان اولین زندان شهر ونکوور ساخته شده است. سرآشپز و صاحب این رستوران، لی کوپر، با استفاده از سبک آشپزی فرانسوی در شمال غربی اقیانوس آرام، غذاهایی خوشمزه و با کیفیت عالی را برای مشتریان خود تهیه میکند.
5: رستوران ایکورن (The Acorn Restaurant)، یک غذاخوری کاملاً گیاهی است که بر روی بشقابهای خلاقانه و حاوی سبزیجات، غذاهای خام و بدون گلوتن تمرکز دارد. این رستوران برنده جوایز متعددی شده و محبوب هم گیاهخواران و هم همهچیزخواران است.
6: ویجز (Vijs)، یکی از برترین رستورانهای هندی در آمریکای شمالی، با الهام از غذاهای سنتی هندی و ترکیب آن با سبک آشپزی بریتیش کلمبیا، طعمهای جذاب و منحصربهفردی را ارائه میدهد. این رستوران از سال 1994 با مهماننوازی گرم و صمیمی پذیرای مشتریان خود بوده است.
7: کروکودیل (Le Crocodile)، رستورانی فرانسوی که توسط سرآشپز معروف میشل جیکوب تأسیس شده است، غذاهای فرانسوی خوشمزهای را در محیطی دلچسب و حرفهای ارائه میدهد. این رستوران که روزگاری یک رستوران سه ستاره در فرانسه داشته، اکنون در ونکوور به موفقیت بزرگی دست یافته است.
8: میکو (Miku)، متخصص در سوشی آبوری (Aburi) است. این سبک سوشی که با تاباندن شعله مستقیم روی آن طبخ میشود، طعم و بافت منحصربهفردی را ایجاد میکند. صاحب این رستوران، سیگو ناکاموراا، با استفاده از سسهای مخصوص، طعمهای جدیدی را به این غذای سنتی ژاپنی اضافه کرده است.
9: رستوران گلوبال (Glowbal)، پرچمدار مجموعه رستورانهای گلوبال در ونکوور، در باغ معروف TELUS واقع شده است. این رستوران با منوی سبک کشورهای سواحل غربی، گزینههای متنوعی از استیک، غذاهای دریایی و پاستا را برای مشتریان خود فراهم میآورد.
10: بلو واتر کافه (Blue Water Café)، مقصد نهایی علاقهمندان به غذاهای دریایی در ونکوور است. این رستوران که در یک ساختمان تاریخی در منطقه پرجنبوجوش Yaletown واقع شده، با طعمهای بهشتی بریتیش کلمبیا و سرویس بینظیر خود، شهرت فراوانی دارد.
11: یکی از جذابیتهای اصلی صحنه رستورانها و کافههای ونکوور، تنوع سبکهای آشپزی است. از غذاهای سنتی کانادایی گرفته تا آشپزیهای جهانی مانند ایتالیایی، چینی، ژاپنی، مکزیکی و بسیاری دیگر، در این شهر میتوانید انواع طعمها و فرهنگهای غذایی را تجربه کنید. این تنوع، فرصتی عالی برای کاوشگران غذایی است تا ذائقه خود را با طعمهای جدید و هیجانانگیز غنی سازند.
12: علاوه بر کیفیت غذا، بسیاری از رستورانهای ونکوور در زمینه معماری و طراحی داخلی نیز درخشان هستند. از فضاهای مدرن و مینیمالیستی گرفته تا دکورهای کلاسیک و تاریخی، هر رستوران تجربهای منحصربهفرد را از لحاظ بصری به ارمغان میآورد. این ترکیب هنرمندانه از غذا و معماری، لذت خوردن در ونکوور را به سطحی جدید میرساند.
13: آنچه رستورانها و کافههای ونکوور را متمایز میکند، تعهد آنها به استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت بالا از منابع محلی و فصلی است. سرآشپزان در این شهر، ارزش زیادی برای کشاورزان، ماهیگیران و تولیدکنندگان محلی قائل هستند و از محصولات آنها در آشپزی خود استفاده میکنند. این رویکرد باعث میشود تا غذاها طعم و بافتی فوقالعاده داشته باشند.
سخن پایانی
ونکوور، شهری است که در آن میتوانید تجربههای گوارایی بینظیری را در رستورانها و کافههای متنوع آن داشته باشید. از غذاهای بومی کانادا گرفته تا آشپزیهای بینالمللی، این شهر چشماندازهای گستردهای را برای کاوشگران طعم فراهم میآورد. با ترکیبی از کیفیت عالی، معماری زیبا و تعهد به مواد اولیه محلی، رستورانهای ونکوور تجربهای یادماندنی را برای هر ذائقهای رقم میزنند.