ضرورت هماهنگی پارک فناوری خراسان با دانشگاه فردوسی برای تحقق اهداف فناوری

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، رییس دانشگاه فردوسی مشهد بر ضرورت هماهنگی پارک علم و فناوری و دانشگاه برای تحقق اهداف فناوری کشور تاکید نمود.

ضرورت هماهنگی پارک فناوری خراسان با دانشگاه فردوسی برای تحقق اهداف فناوری

به گزارش خبرنگاران، محمد کافی در نشست مشترک ریاست و مدیران پارک علم و فناوری خراسان بر ضرورت افزایش تعاملات و همکاری های مشترک بین این پارک و دانشگاه فردوسی تاکید نمود و اضافه کرد: پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی نظیر حلقه های یک زنجیر هستند که در صورت اتصال نداشتن به یکدیگر از کارآیی لازم برخوردار نیستند.

وی با اشاره به این که هنوز هماهنگی بین پارک خراسان و دانشگاه فردوسی به طور کامل محقق نگردیده است، بر ضرورت آسیب شناسی برای حل این معضل و برنامه ریزی برای توسعه همکاری در حوزه های مختلف تاکید نمود.

رضا قنبری، رییس پارک علم و فناوری خراسان در ادامه این نشست بیان کرد: باید تفاهم نامه ای بین پارک خراسان و دانشگاه فردوسی مشهد در همه زمینه ها به خصوص در حوزه پژوهشی منعقد گردد تا ارتباط موثرتری بین این دو نهاد شکل بگیرد.

وی تاکید نمود: برای پیشبرد اهداف متعالی فناوری در کشور به هماهنگی و ارتباط تنگاتنگ پارک خراسان و دانشگاه فردوسی مشهد احتیاج داریم.

رییس پارک علم و فناوری خراسان، طراحی مدلی برای ساختارمندسازی تحقیق و توسعه با یاری دریافت از مدیران شرکت های دانش بنیان را حائز اهمیت دانست و گفت: ما می توانیم با یاری یکدیگر، الگویی بومی از یک پارک و یک دانشگاه مستقل را ارائه دهیم که در کنار هم و کاملا هماهنگ فعالیت می نمایند.

مهندس تفضلی، معاون ایجاد و توسعه واحدهای فناوری پارک علم و فناوری خراسان نیز در این نشست به معرفی پارک و مراکز رشد تخصصی آن پرداخت و اعلام نمود: در حال حاضر 300 شرکت فناور و دانش بنیان در پارک فعالیت دارند که ارزش فروش محصولات آن ها بالغ بر 1470 میلیارد ریال و تعداد شاغلان حدود 3844 نفر هستند که 88 درصد آنها دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند.

دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی نیز بازدید از شرکت های فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان را بسیار انگیزه بخش توصیف کرد و مهارت افزایی را به عنوان حلقه مفقوده ارتباط صنعت و دانشگاه بیان کرد.

وی، علم آموزی را به عنوان رسالت اصلی دانشگاه عنوان نمود که نباید تحت الشعاع بحث کارآفرینی قرار بگیرد.

دکتر کیوان فر، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه فردوسی هم در این نشست، برنامه ریزی برای حضور اساتید دانشگاه ها در پارک و معرفی ظرفیت های پارک خراسان در دانشگاه فردوسی مشهد را خواهان شد.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد همچنین از یکی شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان و ارائه دهنده خدمات نیروگاهی بازدید کردند.

مهندس هاتف، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان و از فارغ التحصیلان دانشگاه فردوسی در این بازدید بیان کرد که این شرکت به عنوان نماینده شرکت زیمنس (Siemens) آلمان در خاورمیانه موفق گردیده است تا مشکل قطعی برق را در استان رفع کند و بومی سازی بسیاری از نیروگاه های کشور را انجام دهد.

مهندس ناصری حسینی، مدیرعامل یکی دیگر از شرکت های مورد بازدید با اشاره به اجرای بیش از 798 پروژه توسط این شرکت در سطح کشور، پیشنهاد تشکیل دفتر تحقیق و توسعه این شرکت در دانشگاه فردوسی مشهد و بهره مندی از ظرفیت سرانجام نامه های دانشجویان دوره دکتری این دانشگاه برای یاری به بخش تحقیق و توسعه این شرکت را عنوان نمود.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی، رییس و معاونان دانشگاه فردوسی همچنین از یکی از شرکت های ارائه نماینده خدمات تخصصی پوشش و سخت کاری سطحی و شرکت دانش بنیان تولیدنماینده انواع کانکتورهای الکتریکی بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 18 دی 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 83

به "ضرورت هماهنگی پارک فناوری خراسان با دانشگاه فردوسی برای تحقق اهداف فناوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت هماهنگی پارک فناوری خراسان با دانشگاه فردوسی برای تحقق اهداف فناوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید