پست 132 کیلوولت ریگان برقدار شد
به گزارش سفر به فرانسه، عملیات احداث پست 132 به 20 کیلوولت شهرستان ریگان با اعتباری بالغ بر 600 میلیارد ریال به خاتمه رسید و این پست برقدار شد.

به گزارش خبرنگاران کرمان:مجری پست ریگان گفت: این پروژه دارای 2 فیدر خط 132 کیلوولت قابل توسعه به 4فیدر، 2فیدر ترانس132 به کیلوولت هر یک به قدرت 50مگاولت آمپر و جمعاً 100مگاولت آمپر و 16فیدر خروجی 20 کیلوولت قابل توسعه تا 20 فیدر خروجی 20کیلوولت جهت تغذیه بارهای خانگی و کشاورزی منطقه است.
حسین صادقی نژاد،در مورد اهمیت احداث این پست توضیح داد: تا کنون تغذیه برق شهرستان ریگان صرفاً به وسیله خطوط 20 کیلوولت منشعب از پست 132 به 20کیلوولت محمدآباد انجام می گرفت که به دلیل بعد مسافت پست مذکور از شهرستان ریگان و توابع آن موجب افت شدید ولتاژ در برق تحویل شده به مشترکین بوده است.
وی اضافه کرد: با احداث این پست ضمن برطرف مشکل افت ولتاژ و اصلاح ولتاژ مصرفی مشترکین با برقراری رینگ پست های ریگان، محمدآباد، رستم آباد اطمینان شبکه فوق توزیع در این مناطق بهبود قابل توجه ای خواهد یافت و همچنین با بهره برداری از این پست امکان تامین بارهای کشاورزی و صنعتی حداقل تا 10 سال آینده مرتفع خواهد شد.
منبع: جام جم آنلاین