اسپانیا در ضربات پنالتی از سد ایتالیا گذشت

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، خبرنگاران: تیم ملی فوتبال اسپانیا با عبور از سد ایتالیا به فینال رقابت های جام کنفدراسیون ها رسید.

اسپانیا در ضربات پنالتی از سد ایتالیا گذشت

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

به گزارش خبرنگاران، تیم های ملی فوتبال اسپانیا و ایتالیا شب گذشته (پنجشنبه) در مرحله نیمه نهایی جام کنفدراسیون ها در استادیوم کاستلائو شهر فورتالزا به مصاف هم رفتند. ایتالیا که در این بازی به بهانه دریافت انتقام 4 بر صفر فینال یورو 2012 برابر اسپانیا پا به این میدان گذاشت در ضربات پنالتی مغلوب ماتادورها شد و از راهیابی به فینال این رقابت ها بازماند.

این بازی در وقت های قانونی و اضافه بدون گل سرانجام یافت و در ضربات پنالتی شاگردان دل بوسکه پیروز شدند با نتیجه 7 بر 6 آتزوری را شکست دهند.

دو تیم هر 6 پنالتی خود را تبدیل به گل کردند، اسپانیا پنالتی هفتم خود را توسط خسوس ناواس تبدیل به گل کرد ولی ایتالیا پنالتی هفتم خود را توسط لئوناردو بونوچی از دست داد تا اسپانیا در فینال حریف برزیلی گردد که در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی 2 بر یک از سد اروگوئه گذشته بود. به این ترتیب شاگردان چزاره پراندلی روز یکشنبه پیش از دیدار فینال برای کسب مقام سومی به مصاف اروگوئه خواهند رفت.

پیش از این بازی شب گذشته و در حدود یک مایلی محل برگزاری مسابقه حدود 5 هزار معترض برزیلی در خیابان های این شهر در اعتراض به سیاست های دولت تظاهرات کردند.

منبع: تسنیم
انتشار: 9 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 320

به "اسپانیا در ضربات پنالتی از سد ایتالیا گذشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسپانیا در ضربات پنالتی از سد ایتالیا گذشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید