بهترین غذاهای تایلندی
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، در سفر به کشور تایلند به شما توصیه میکنیم طعم غذاهای آن را بچشید. در این مقاله غذاهایی از کشور تایلند را معرفی کردهایم که با توجه به مواد اولیه آنها ممکن است مناسب با ذائقه هر ایرانی باشد.

تام یام گونگ (Tom Yam Goong)، یکی از بهترین غذاهایی است که باید طعم آن را در تور ارزان تایلند بچشید. مواد تشکیل دهنده این غذا شامل گیاهان معطر فراوان، موسیر، فلفل چیلی، میگو، سس ماهی و قارچ است.
پد تای (Pad Thai)، غذایی با ترکیبی از نودل، سویا، جوانه لوبیا، پیاز، سس ماهی، شکر، فلفل قرمز، بادام زمینی و یک نوع گوشت مثل میگو یا مرغ درست میشود.
سوپ مرغ و کاری سبز (Geng Kheaw Wat Gai) با ترکیبی از پودر کاری سبزتند، شیره نارگیل و مرغ درست میشود.
برنج سرخ شده (Kao Phad)، یکی از غذاهای قدیمی تایلندی به شمار میرود که از برنج، میگو، مرغ، گوشت، تخم مرغ، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، سبزیجات و سس فلفل تند تهیه شده.
برنج و مرغ (Khao Man Gai)، طرفداران بسیاری دربین مردم تایلند و توریستها دارد. این غذا همراه با برنج و مرغ آب پزشده به همراه سس تند و شیرین و سوپ مرغ دررستوران ها سرو میگردد و به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد.
ماسامان کاری (Massaman Curry)، یک غذای خوشمزه تایلندی است که نام آن برگرفته از کلمه مسلمان است. این غذا با ترکیبی از شیره نارگیل، سیب زمینی، بادام زمینی بوداده، شکر، دارچین، تمرهندی و گوشت مرغ یا گاو است و همراه با برنج سرو میگردد.
تام خا گای (Tom Kha Gai)، یک سوپ به پرطروات در جهان میباشد که ازمرغ آب پز شده، قارچ، زنجبیل، شیره نارگیل وادویهجات تهیه میگردد. برای بازدید از جاذبههای کشور تایلند و تجربه طعم غذاهای آن با تور تایلند لحظه آخری همراه شوید.