رصد یک سیاره شبه زمین در فاصله 3 هزار سال نوری

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، اخترشناسان از کشف یک سیاره شبیه به زمین خبر می دهند که به دور یک ستاره شبیه به خورشید خودمان می چرخد و 3 هزار سال نوری از ما فاصله دارد.

رصد یک سیاره شبه زمین در فاصله 3 هزار سال نوری

از وبسایت وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی دیدن نمایید.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از انگجت، ستاره شناسان تا به امروز تعدادی سیاره شبیه به زمین پیدا کرده اند، اما این سیاره ها معمولاً به دور ستاره های کوتوله قرمز می چرخند و این یک مشکل بسیار بزرگ است، چرا که شراره ها و تابش اشعه این ستاره ها می تواند این سیاره ها را غیرقابل سکونت کند.

اکنون ممکن است یک کاندیدای بهتر پدیدار شده باشد. محققان یک سیاره فراخورشیدی به نام KOI-456.04 پیدا کرده اند که تقریبا دوبرابر زمین است و در حال چرخش به دور یک ستاره میزبان موسوم به Kepler-160 است که حدود 93 درصد از میزان نوری که سیاره ما می گیرد را دریافت می کند. این سیاره فراخورشیدی حتی در فاصله مشابه با فاصله زمین و خورشید به دور ستاره خود می چرخد و 378 روز طول می کشد تا یک دور کامل به دور ستاره خود بچرخد.

این تیم با استفاده از دو الگوریتم جدید و داده های تلسکوپ فضایی کپلر با هدف بررسی میزان روشنایی ستاره مذکور، این سیاره را پیدا کرد. این الگوریتم ها به جای اینکه به دنبال کم نور شدن ناگهانی نور ستاره باشند، کاهش تدریجی نور ستاره را بررسی می کنند.

این کشف هنوز کاملاً رسمی نشده است اما دانشمندان 85 درصد اطمینان دارند که KOI-456.04 یک سیاره است، اما برای رسیدن به اطمینان 99 درصدی از اینکه این سیاره یک سیاره فراخورشیدی است، مطالعات مستقیم و بیشتری لازم است.

شاید برای تایید این موضوع باید منتظر تایید از جانب تلسکوپ فضایی جیمز وب ماند، چرا که مطمئناً نمی توان به دیدار Kepler-160 رفت که 3140 سال نوری با ما فاصله دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 1173

به "رصد یک سیاره شبه زمین در فاصله 3 هزار سال نوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رصد یک سیاره شبه زمین در فاصله 3 هزار سال نوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید