طرز تهیه تارت شیر، دسر خانگی خوشمزه با خمیر ترد و کرم شیرین

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، تارت شیر یکی از دسرهای خوش طعم و لطیف است که بافتی نرم و خامه ای دارد و با طعم شیرین و طبیعی شیر، انتخابی عالی برای مهمانی ها و دورهمی ها محسوب می گردد. این تارت، با ترکیب خمیر ترد و فیلینگ شیرین و کرمی می تواند به راحتی جای دسرهای سنگین و پر کالری را بگیرد و برای کسانی که در پی یک دسر سبک و خانگی هستند، گزینه ای بسیار مناسب است. اگر تمایل دارید مزه انواع تارت را امتحان کنید، مطلب طرز تهیه تارت لیمو خانگی و طرز تهیه تارت انار شکلاتی را در خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه تارت شیر، دسر خانگی خوشمزه با خمیر ترد و کرم شیرین

مواد لازم برای تهیه تارت شیر

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • کره سرد 120 گرم
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 0/5 قاشق چای خوری
  • آب سرد 2 قاشق غذاخوری

برای کرم شیر در تارت شیر

  • شیر پرچرب 2 لیوان
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 0/5 قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه نصف پیمانه

مراحل طرز تهیه تارت شیر خانگی

مرحله اول: تهیه خمیر تارت

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و وانیل را باهم ترکیب نموده و کره سرد را به صورت تکه های کوچک به آن اضافه کنید. با نوک انگشتان مواد را ورز دهید تا به شکل خرده نان درآید.

سپس تخم مرغ را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر جمع گردد. اگر خمیر خشک بود، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید. خمیر را در پلاستیک فریزر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مرحله دوم: آماده سازی قالب تارت

پس از استراحت، خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید و به میزان قالب تارت برش دهید. کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید. با چنگال چند سوراخ در کف خمیر ایجاد کنید تا پف نکند. قالب را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: پخت خمیر تارت

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی خمیر یک کاغذ روغنی بگذارید و مقداری حبوبات خشک روی آن بریزید تا خمیر هنگام پخت پف نکند. قالب را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس کاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر تا طلایی شدن کامل بپزید. سپس اجازه دهید خنک گردد.

مرحله چهارم: تهیه کرم شیر

در قابلمه ای کوچک، شیر، نشاسته و شکر را مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست گردد. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ گردد. پس از غلیظ شدن، خامه و وانیل را اضافه نموده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب گردد. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک گردد.

مرحله پنجم: پر کردن تارت

پس از خنک شدن کامل خمیر تارت، کرم شیر را داخل آن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. تارت را به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد و طعم ها به خوبی باهم ترکیب شوند.

مرحله ششم: تزئین نهایی و سرو

در صورت تمایل می توانید روی تارت شیر را با پودر پسته، نارگیل خشک، یا میوه های تازه مانند توت فرنگی و موز تزئین کنید. این دسر خوش طعم را می توانید به صورت سرد سرو کنید و از لطافت بافت آن در کنار طعم شیر لذت ببرید.

نکات کلیدی برای تهیه یک تارت شیر بی نقص

در این مطلب از خبرنگاران ، آموزش طرز تهیه تارت شیر را درست مثل طرز تهیه تارت موز که قبلا در خبرنگاران برایتان آماده نموده بودیم، به صورت مرحله به مرحله مطالعه کردید، با خواندن نکاتی ساده در ادامه کیفیت آشپز خود را بهبود ببخشید:

خمیر تارت ترد و شکننده

برای داشتن یک خمیر تارتترد، حتما از کره سرد استفاده کنید و خمیر را زیاد ورز ندهید. خمیر باید فقط تا حدی ورز داده گردد که مواد به هم بچسبند.

غلظت کرم شیر

اگر می خواهید کرم تارت به میزان کافی سفت گردد، نشاسته ذرت را کم نکنید. بعلاوه حرارت باید ملایم باشد تا مواد ته نگیرند و یکدست غلیظ شوند. طرز تهیه تارت گلابی با خمیر ترد و گلابی کاراملی را هم در خبرنگاران بخوانید.

ترکیب با شیر عسلی

برای طعمی متفاوت می توانید بخشی از شکر را با شیر عسل خانگی جایگزین کنید. این کار طعم تارت را غنی تر و مجذوب کننده تر می نماید و شیرینی طبیعی به آن می دهد.

استفاده از کرم پاتیسیر

برای نسخه کلاسیک تر می توانید از دستور طرز تهیه تارت با کرم پاتیسیر استفاده کنید که بافتی سبک تر و عطری خوش تر دارد. اضافه کردن کره در خاتمه پخت کرم هم باعث لطافت بیشتر خواهد شد.

جایگزینی با تارت میوه ای

اگر می خواهید این دسر را متنوع تر کنید، روی کرم شیر را با برش هایی از کیوی، توت فرنگی، پرتقال یا موز بچینید. این روش مشابه طرز تهیه تارت میوه ای است و جلوه خاصی به دسر شما می دهد.

طرز تهیه تارت شیر عسلی

در صورت تمایل می توانید از طرز تهیه تارت شیر عسلی برای داشتن طعمی کاراملی تر استفاده کنید. کافی است در مرحله تهیه کرم، شیر عسلی را جایگزین بخشی از شیر و شکر کنید.

تهیه با پیمانه های خانگی

برای آن دسته از افرادی که ترازو ندارند، این دستور را می توان مانند شیرینی نارگیلی با پیمانه لیوان با ابزار ساده مانند پیمانه استاندارد یا لیوان معمولی هم اجرا کرد. طرز تهیه تارت ریواس را هم امتحان کنید.

سرو همراه بیسکویت

اگر قالب تارت در دسترس نبود، می توانید از بیسکویت له شده و کره آب شده به عنوان پایه استفاده نموده و یک دسر شیر وبیسکویت خوش طعم آماده کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 مرداد 1404 بروزرسانی: 25 مرداد 1404 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 2562

به "طرز تهیه تارت شیر، دسر خانگی خوشمزه با خمیر ترد و کرم شیرین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت شیر، دسر خانگی خوشمزه با خمیر ترد و کرم شیرین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید