10 دسر خوشمزه اروپایی

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، دسرهای اروپایی

به نظر برخی ها دسرها خوشمزه ترین بخش هر وعده غذایی هستند و غذا بدون آن ها کامل نیست. با اهمیتی که دسرها دارند در آشپزی جهان به این خوراکی خوشمزه توجه زیادی شده و تنوع فرهنگ ها باعث شده که در جهان دسرهای زیادی وجود داشته باشد. آسیا دسرها و شیرینی هایی باورنکردنی دارد اما با این حال دسرهای اروپا نسبت به دیگر نقاط جهان معروف تر هستند؛ شاید به این علت که اولین بار در اروپا بود که دسر بخشی از وعده های غذایی شد. غرب اروپا از قدیم تا به حال سنت جالبی دارد: پذیرایی از مهمان ها با کیک و قهوه است و این یعنی معمولا در خانه همه آن ها مقداری شیرینی وجود دارد. در ادامه خبرنگاران را همراهی کنید تا تعدادی از خوشمزه ترین دسرهای اروپایی را معرفی کنیم.

10 دسر خوشمزه اروپایی

1- بنافی پای | Banoffee Pie ، بریتانیا

بنافی پای یک دسر انگلیسی است که با موز، خامه، تافی و شیر غلیظ درست می گردد. این دسر تنوع زیادی دارد و گاهی در آن از بیسکوییت خرد شده و کره هم استفاده می گردد. بنافی پای به طور کاملا اتفاقی به وسیله دو سر آشپز بریتانیایی اختراع شد؛ آن ها می خواستند یک تافی را خوشمزه تر نمایند که به این دسر رسیدند، دسری که خیلی زود محبوب ترین شیرینی رستوران شد. با اینکه این دسر شیرینی ای برای بریتانیاست اما در هند و استانبول هم محبوب است و خیلی ها در هند بعد از هر وعده غذایی این شیرینی را به عنوان دسر می خورند.

2- برلینر فنکوکن | Berliner Pfannkuchen، آلمان

برلینر شیرینی سنتی شمال آلمان است که شکلی شبیه دونات دارد. برای درست کردن این شیرینی داخل خمیر شیرین را با مارمالاد یا مربا پر و در روغن سرخ می نمایند. ظاهر این شیرینی خیلی اشتها آور است مخصوصا اینکه برای خوشمزه تر شدن آن مقداری پودر قند هم بر رویش ریخته می گردد.

3- کیک جنگل سیاه | Black Forest Gateau، آلمان

کیک جنگل سیاه در واقع تشکیل شده از چندین لایه کیک شکلاتی که بین هر لایه ترکیبی از خامه زده شده و گیلاس وجود دارد. در آخر هم این کیک با خامه زده شده، گیلاس و پودر شکلات تزئین می گردد و ظاهری خوشمزه و مجذوب کننده پیدا می نماید.

4- کلافوتی | Clafoutis، فرانسه

کلافوتی یک دسر خوشمزه فرانسوی و یک جور کیک میوه است. این دسر خیلی آسان و سریع آماده می گردد برای همین خیلی از فرانسوی ها آن را به عنوان دسر در کنار غذا روی میز می گذارند. برای درست کردن این کیک، اول میوه ها (معمولا گیلاس) در یک قالب چیده می گردد بعد روی آن با مایع خمیر پوشانده می گردد. این کیک میوه ای محبوب ترین و معروف ترین دسر فرانسوی است و عطر و طعمی خوشمزه دارد.

5- دسر Cremeschnitte، کرواسی

این کیک بینظیر از کرم کاستارد (ترکیبی از زرده تخم مرغ و شیر یا خامه) به همراه وانیل درست می گردد و با اینکه در بسیاری از کشورهای اروپای مرکزی محبوب است اما در اصل در کرواسی اختراع شده است. این کیک تنوع زیادی دارد و در هر منطقه به شیوه ای خاص درست می گردد اما با این حال در همه آن ها پایه کیک، کرم کاستارد است.

6- کرم کاتالانا | Crema Catalana، اسپانیا

معمولا دسرهایی که خیلی سریع آماده می شوند هواداران بیشتری دارند چون به راحتی می توانید از آن ها در کنار غذا بهره ببرید. کرم کاتالانا هم یکی از این دسرهاست و برای درست شدن آن موقعی در حدود 15 دقیقه ضروری است البته بهتر است بعد از آماده شدن حدود 2 تا 3 ساعت در یخچال باشد. این دسر اولین بار در شمال شرقی اسپانیا اختراع شده و مخصوصا خوردن آن در بهار خیلی می چسبد. برای درست کردن این غذا از موادی مثل زرده تخم مرغ، دارچین، پودر پوست لیمو و شیر استفاده می گردد.

7- کرپ سوزت | Crêpe Suzette، فرانسه

این دسر فرانسوی با کرپ (یک نوع پنکیک بسیار نازک) درست می گردد و پایه و اساس آن همین کرپ ها هستند. برای اینکه کرپ ها شیرین و خوشمزه شوند از موادی مثل ترکیب شکر و کره کاراملی، آب پرتغال، پودر پوست پرتغال و … استفاده می گردد و خوردن آن بعد از یک غذای خوشمزه حسابی شما را پرانرژی و سرحال می نماید.

8- بستنی دوندورما، ترکیه

دوندورما یک جور بستنی ترکیه ای است که غلظتش با بستنی های معمولی فرق دارد. از آن جایی که این بستنی نسبت به دیگر بستنی ها دیرتر آب می گردد می توانید در گرمای تابستان بدون ترس از آب شدن از طعمش لذت ببرید. این بستنی از خانه، خامه زده شدن، آرد ثعلب، مصطکی و شکر درست می گردد و اولین بار در شهر مرعش ترکیه اختراع شده است.

9- آیتون مس | Eton Mess، انگلیس

این دسر سنتی انگلیسی از ترکیبی از توت فرنگی، مرنگ (سفیده تخم مرغ و شکر) و خامه درست می گردد. در این دسر ترکیب توت فرنگی و خامه طعم بینظیری را به وجود آورده که امکان ندارد از آن بدتان بیاید. این طور که معلوم است این دسر اولین بار در کالج ایتون اختراع شده است؛ در آن موقع این کالج هر سال با مدرسه هارو مسابقات کریکت انجام می داد و به مناسبت این مسابقه این دسر خوشمزه را درست می کرد.

10- لوکما | Lokma، یونان

این دسر ظاهری شبیه بامیه دارد و یکی از محبوب ترین دسرهای یونان است. برای درست کردن لوکما، خمیر را در روغن سرخ می نمایند و بعد چند دقیقه در شربت شکر و یا عسل و دارچین قرار می دهند.

منبع: backpackerlee.wordpress

منبع: الی گشت
انتشار: 13 اسفند 1400 بروزرسانی: 13 اسفند 1400 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 2097

به "10 دسر خوشمزه اروپایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 دسر خوشمزه اروپایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید