چین و سریلانکا پیمان دوجانبه پولی امضا کردند

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، خبرنگاران: در گامی دیگر توسط پکن در کوشش برای ارتقای استفاده از یوآن در تجارت و بازارهای اقتصادی جهانی، چین با سریلانکا پیمان پولی دوجانبه امضاء کرد.

چین و سریلانکا پیمان دوجانبه پولی امضا کردند

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از بلومبرگ، طبق این پیمان پولی سه ساله، دو کشور می توانند تا حداکثر 225 میلیارد روپیه سریلانکا (معادل 1.73 میلیارد دلار آمریکا) و 10 میلیارد یوآن چین (معادل 1.63 میلیارد دلار آمریکا) معاوضه پولی داشته باشند.

بانک مرکزی سریلانکا خاطرنشان کرد که این پیمان پولی در سفر آقای شی جین پینگ رئیس جمهور چین به این کشور به امضاء رسیده است. علاوه بر این، ماه گذشته نیز بانک مرکزی چین به بانک مرکزی سریلانکا اجازه داد تا در بازار اوراق قرضه یوآنی سرمایه گذاری نماید.

شی رئیس جمهور چین می خواهد با نگه داری یوآن در بازارهای خارجی و ایجاد کانالهای سرمایه گذاری، یوآن را به یک ذخیره ارزی در دنیا تبدیل نماید. مطابق با آمارهای منتشره توسط مرکز سوئیفت، رتبه یوآن در پرداختهای دنیای از چهاردهمین ارز پراستفاده در آگوست 2012، به هفتمین ارز در جولای 2014 رسیده است.

از سال 2009 تاکنون، چین با بیش از 20 کشور پیمان پولی دوجانبه امضاء نموده است که کشورهای سوئیس، برزیل، هنگ کنک، اندونزی و کره جنوبی از جمله آنها هستند. مسئولین بانک مرکزی چین در اوایل ماه جولای پیمان پولی خود با آرژانتین را نیز با مبلغ 800 میلیون دلار تمدید کردند.

سال گذشته چین بعد از هند دومین شریک تجاری بزرگ سریلانکا بوده است که توانسته از رقیب خود یعنی آمریکا در این بازار عبور نماید.

منبع: تسنیم
انتشار: 4 آذر 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 578

به "چین و سریلانکا پیمان دوجانبه پولی امضا کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چین و سریلانکا پیمان دوجانبه پولی امضا کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید