این بخشهای میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، ایرنا/ اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا نموده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.

این بخشهای میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید

اینطور ثابت شده که پوست 9 نوع میوه و غذای گیاهی را به هیچ وجه نباید دور بیندازید:

پوست مرکبات: بعضی از مزایای تغذیه ای مرکبات در پوست آنها نهفته است. هر دو قاشق چای خوری از پوست مرکبات، 3 گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان ویتامین ث پوست مرکبات، 5 برابر بیشتر از گوشت آنها است. پوست مرکبات همچنین حاوی ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین ب 6، ویتامین ب 5، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.

پوست موز: پوست موز حاوی تریپتوفان است که منجر به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی می گردد.

پوست هندوانه: حاوی اسید سیترولین است که در بدن به آرژنین تبدیل می گردد و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی یاری می نماید. علاوه بر این، پوست هندوانه حاوی ویتامین های ث و ب 6 است.

ساقه های بروکلی: ساقه این سبزی حاوی سولفورفان است؛ یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی که خواص ضدالتهابی دارد و از سلول ها در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می نماید و منجر به غیر فعال کردن سلول های سرطان زا می گردد.

هسته آناناس: غنی از بروملین است و خواص ضد التهابی دارد. مصرف هسته آناناس منجر به کاهش ورم مفاصل شده و درد عضلانی را کم می نماید. هسته آناناس حاوی خواص ضد التهابی نیز هست و اثرات بالقوه برای مبارزه با سرطان دارد.

پوسته پیاز: در پوسته کاغذی پیاز کروستین فراوانی وجود دارد؛ فلاونوئیدی که منجر به مبارزه با التهاب، کاهش فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در شریان ها و حفظ سلامت قلب می گردد. پیاز سرخ حاوی کورستین بیشتری نسبت به پیاز زرد و سفید است.

برگ کرفس: برگ های این گیاه غنی از منیزیم، کلسیم، و ویتامین ث هستند. شما میتوانید برگ های کرفس را به سالاد به عنوان یک نوع سبزی اضافه کنید.

دانه های کدو تنبل: دانه های کدو یا همان تخم کدو را که همه می شناسیم، اما شاید از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگل زدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مفید است.

پوست کیوی: شبیه به پوست مرکبات، سرشار از ویتامین ث بوده و فیبر آن بیشتر از پوست سایر میوه ها است. بخشی از ویتامین ای موجود در این میوه در پوستش نهفته است.

منبع: readersdigest

منبع: همگردی
انتشار: 8 تیر 1400 بروزرسانی: 8 تیر 1400 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 1795

به "این بخشهای میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این بخشهای میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید