پیامد اقتصادی برگزیت بلاتکلیفی تجاری است
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، به گزارش خبرنگاران به نقل از اروپا آنلاین، نیکل هوف مایستر-کرئوت وزیر اقتصاد آلمان با اشاره به توافق روز گذشته برگزیت در بروکسل گفت: توافق برگزیت در میان اعضای اتحادیه اروپا در نهایت محقق شد که می تواند پیامدهای زیادی را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به علاقمندی اتحادیه اروپا به تداوم مناسبات خود با انگلیس گفت: مناسبات اقتصادی اتحادیه اروپا با انگلیس دچار تغییراتی می گردد. احتمال بلاتکلیفی در مناسبات تجاری با انگلیس کاملا طبیعی بوده و به نظر می رسد که سرمایه گذاران کمی با تعلل پیش روند.
وزیر اقتصاد آلمان همچنین اظهار داشت: بلاتکلیفی و تعلل در سرمایه گذاری تجاری با انگلیس از پیامدهای اجتناب ناپذیر برگزیت خواهد بود.
رهبران کشورهای اتحادیه اروپا روز گذشته با اعلام موافقت در خصوص برگزیت زمینه اجرایی شدن خروج انگلیس از اتحادیه را فراهم آوردند. این توافق باید از سوی نمایندگان مجلس انگلیس نیز تایید گردد.
منبع: خبرگزاری مهر