سیروسیاحت با غذاهای خوشمزه کانادایی!
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، شیوه آشپزی کانادایی، الهام گرفته از سبک انگلیسی، اسکاتلندی و فرانسوی است. در قرن های 19 و 20 با افزایش موج مهاجرت به کانادا، این شیوه تاثیراتی نیز از مرکز، جنوب و شرق اروپا، جنوب و شرق آسیا و کاراییب گرفت.
برای دریافت خدمات تور کانادا از تبریز با مجربترین کارشناسان کشور همراه باشید.
به گزارش توریسم آنلاین یکی از جذابیت های عالم سیر و سیاحت، همین یافتن خوردنی های تازه و چشیدن دستپخت های مختلف از شیوه های آشپزی متفاوت است.
در ادامه چندین نمونه غذای کانادایی به شما معرفی می گردد:
پوتین غذایی کانادایی که از کبِک می آید و از سیب زمینی سرخ نموده، دَلَمه پنیر (پنیر بی نمک تازه و سفید) و سس گریوی (سس تهیه شده از عصاره گوشت در حال پخت) تهیه می گردد.
گوشت دودی سبک مونترال، گوشت سرسینه گاو است که به مدت یک هفته در چندین نوع ادویه جات، دانه های خردل، سیرو گشنیز خوابانده شده است سپس دودی شده و بخارپز می گردد.
تارت کره ای شیرینی محبوب کانادایی هاست اما ظاهر و طعم آن منطقه به منطقه تفاوت هایی دارد.
سوپ لپه کانادایی در کل این سرزمین پرطرفدار بوده با شلغم، هویج و گیاهان خشک و گاه کوفته های گوشتی تهیه می گردد.
نانایمو دسری از بریتیش کلمبیا که احتیاج به هیچ پخت و پزی ندارد و از کاستارد، شکر، تخم مرغ، کره که با شکلات ذوب شده پوشش داده شده و تهیه می گردد.
در حدود 85 درصد شیره درخت افرا در کانادا فراوری می گردد و بیشترین استفاده آن خوردن همراه با پنکیک است.
پته شینوآ غذای فرانسوی-کانادایی است که از یک لایه گوشت چرخ نموده، ذرت شیرین و پوره سیب زمینی تهیه و اغلب با سس کچاپ نیز خورده می گردد.
بیگل مونترال نوعی نان دوناتی شکل است که با عسل شیرین می گردد و کانادایی آن را برای صبحانه استفاده می نمایند.
آیسد کپ نوشیدنی کانادایی تهیه شده از قهوه، خامه یا شیر و یخ است.
منبع: توریسم آنلاین