طرز تهیه خورش کرفس با مرغ ؛ جا افتاده و مجلسی
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، خورش کرفس طرفداران پر و پا قرص و البته دشمنان خودش را دارد. یکی از دلایلی که بعضی از افراد آن را دوست ندارند شباهت آن به خورش قورمه سبزی است و این افراد قورمه سبزی را به آن ترجیح می دهند. اگر خورش کرفس را با یک دستور خوب تهیه کنید و اجازه بدهید خوب جا یبافتد، حتما از طعم متفاوت و دلنشین آن لذت خواهید برد. علاوه بر این کرفس فواید و خواص درمانی بسیاری دارد تا شما را قانع کند آن را در برنامه غذایی خودتان بگنجانید. قبلا طرز تهیه خورش کرفس با گوشت قرمز را آموزش دادیم. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه خورش کرفس با مرغ را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
- پیاز بزرگ (خرد شده) یک عدد
- ساقه کرفس 400 گرم
- برگ کرفس 200 گرم
- نعنا تازه (ساطوری شده) یک قاشق غذاخوری
- جعفری تازه (ساطوری شده) دو قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی دو عدد
- مرغ (درسته یا خرد شده) 600 تا 800 گرم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
مرحله اول
لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
مرحله دوم
ساقه های کرفس را به اندازه های کوچک و مساوی خرد کنید. نعنا، جعفری و برگ های کرفس را به صورت ساطوری ریز کنید.
مرحله سوم
کمی روغن داخل یک قابلمه کوچک بریزید و برگ های کرفس و سبزی خرد شده را تفت دهید. هر چه قدر بیشتر تفت دهید سبزی ها تیره تر می شوند و درون خورش جا میفتند اما خواص آن ها هم از بین می رود.
مرحله چهارم
پیازها را داخل یک قابلمه میانه بریزید و کمی با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز ها نرم شدند، زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مرغ را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرخ شوند.
مرحله پنجم
رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ و طعم آن بهتر شود. ساقه های کرفس را اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. البته اندازه آب جوش به سایز و جنس قابلمه هم وابسته است. اگر در حین پخت احساس کردید آب خورش کم است می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
وقتی که مرغ پخت، لیمو عمانی، سبزی، نمک و فلفل را اضافه کنید. در این مرحله خورش باید به مدت 20 تا 30 دقیقه روی گاز بماند تا جا بیافتد.
مرحله هفتم
خورش کرفس با مرغ جا افتاده را بچشید و در صورت تمایل به آن کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله