طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به 4 روش خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، سالاد انبه و چیلی یکی از لوکس ترین و خوشمزه ترین است که معمولاً به سبک های مختلفی آماده می گردد. شما می توانید این سالاد را در کنار مرغ و گوشت گریل شده سرو کنید و یا به عنوان یک میان وعده سالم در کنار ترتیلای شور میل کنید. اما در دستور پخت سالاد انبه و چیلی از چه مواد اولیه ای استفاده می گردد؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به روش های مختلف آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به 4 روش خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با پیاز

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و چیلی

  • انبه بزرگ: 1 عدد
  • پیاز قرمز کوچک: 1 عدد
  • فلفل چیلی: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • جعفری تازه خرد شده: یک مشت
  • لیموترش: 1 عدد
  • فلفل سیاه و نمک: به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

سالاد انبه و چیلی یکی از متفاوت ترین و خوش طعم ترین سالادهای میوه است که از ترکیب انبه و فلفل چیلی با دیگر سبزیجات درست می گردد و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد انبه و چیلی آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن و جوشاندن سبزیجات

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انبه و چیلی باید پیاز بنفش، فلفل دلمه ای و فلفل پاپریکا را بشویید و به صورت مربعی خرد کنید. سپس سبزیجات خرد شده را در اندازهی آب بجوشانید و یا در ماهیتابه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس جعفری تازه را خرد کنید و به سایر سبزیجات اضافه کنید.

مرحله دوم؛ خرد کردن انبه

بعد از آماده کردن سبزیجات، باید انبه را بشویید. سپس پوست و هسته انبه را جدا کنید. یک چاقوی تیز بردارید و انبه را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و به سایر سبزیجات اضافه کنید.

مرحله سوم؛ مزه دار کردن سبزیجات سالاد

در آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد انبه و چیلی باید سالاد را مزه دار کنید. برای این کار آب یک عدد لیموترش را با اندازهی نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه کنید. سپس سالاد را هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. می توانید این سالاد را در کنار غذاهای مختلف سرو کنید و یا آن را به عنوان میان وعده سالم میل کنید.

بیشتر بخوانید: خواص و فواید انبه و طبع و مصلح آن

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با خیار

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و چیلی با خیار

  • انبه رسیده: 1 عدد
  • پیازچه: 2 عدد
  • فلفل چیلی تازه: 1 تا 2 عدد
  • نعنا تازه: 4 شاخه
  • خیار: 1 عدد
  • لیموترش: 2 عدد
  • روغن زیتون: به اندازه لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

ترکیب انبه با دیگر سبزیجات و فلفل چیلی آنقدر مجذوب کننده و خوش طعم است که اگر یک بار طعم این سالاد را بچشید، قطعاً از هواداران سالاد انبه و چیلی خواهید شد. برای خوش طعم شدن این سالاد می توانید از ترکیب پیازچه و خیار نیز بهره ببرید.

مرحله اول؛ خرد کردن مواد سالاد انبه

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انبه و چیلی باید پوست خیار را جدا کنید و آن را صورت نگینی خرد کنید. سپس چیلی و پیازچه را خرد کنید و به خیار خرد شده اضافه کنید. پوست انبه را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم؛ آماده کردن سالاد

بعد از خرد کردن مواد سالاد همه آن ها را در یک ظرف ترکیب کنید. نعنا تازه را خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه کنید. کمی روغن زیتون روی سالاد بریزید و آن را با برگ های تازه نعنا تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: خواص و فواید خیار و طبع و مصلح آن

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با مرغ

مدت زمان آماده سازی: 1 ساعت

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و چیلی

  • انبه: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل چیلی: 2 عدد
  • لیموترش: 2 عدد
  • سینه مرغ پخته شده: 1 عدد
  • کاهو: 1 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با مرغ

اگر دوست دارید از سالاد انبه و چیلی به عنوان یک وعده غذای سالم و مقوی بهره ببرید، می توانید اندازهی سینه مرغ پخته شده به آن اضافه کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد انبه و چیلی با سینه مرغ پخته شده آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن انبه

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انبه و چیلی باید انبه را بشویید. سپس پوست انبه را جدا کنید و آن را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید.

مرحله دوم؛ خرد کردن سبزیجات

در این مرحله از دستور پخت سالاد انبه و چیلی باید پیاز و فلفل قرمز را خرد کنید و در یک ظرف باید تکه های انبه خرد شده ترکیب کنید. سپس کاهو را به صورت ریز کنید و با سایز سبزیجات ترکیب کنید.

مرحله سوم؛ آماده کردن سالاد انبه و چیلی

بعد از خرد کردن سبزیجات باید مرغ خرد شده را نیز به سایر مواد اضافه کنید. اندازهی آب لیموترش تازه، گشنیز تازه خرد شده و روغن زیتون روی سالاد بریزید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. برای تزیین سالاد می توانید اندازهی گشنیز خرد شده روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با لوبیا

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و چیلی و لوبیا

  • لوبیا قرمز یا لوبیا سیاه: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • انبه: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • پیازچه: 2 عدد
  • آب لیموترش تازه: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل پاپریکا: 1 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه سالاد انبه و چیلی با لوبیا

اگر دوست دارید یک سالاد گیاهی فوق العاده خوشمزه و مقوی درست کنید، پیشنهاد می گردد حتماً این سالاد را امتحان کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد انبه و چیلی آشنا شوید.

مرحله اول، ترکیب کردن مواد سالاد

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد انبه و چیلی باید لوبیای پخته شده را با انبه خرد شده، پیازچه خرد شده و پاپریکای خرد شده ترکیب کنید.

مرحله دوم؛ درست کردن سالاد انبه و چیلی

بعد از این که همه سبزیجات را خرد کردید، آن ها را در یک ظرف بریزید. اندازهی آب لیموترش تازه، سس سویا و گشنیز خرد شده به سالاد اضافه و آن را سرو کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

*برای تهیه سالاد انبه و چیلی بهتر است از انبه رسیده اما سفت بهره ببرید، انبه های بیش از حد رسیده و نرم برای سالاد مناسب نیستند و بعد از ترکیب شدن با سایر مواد له می شوند.

*در طرز تهیه سالاد انبه و چیلی می توانید از اندازهی موسیر و گشنیز نیز برای طعم بخشیدن به سالاد بهره ببرید.

*اگر دوست دارید سالاد انبه و چیلی شما تندتر باشد می توانید چیلی بیشتری به سالاد اضافه کنید.

*در دستور پخت سالاد انبه و چیلی باید چیلی ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید تا عطر و طعم آن در سالاد بپیچد.

*برای تهیه سالاد انبه و چیلی می توانید اندازهی لوبیای پخته شده به آن اضافه کنید.

*برای تهیه سالاد انبه و چیلی می توانید انبه و سایر سبزیجات را به صورت درشت خرد کنید اما در هر صورت باید چیلی را ریز خرد کنید تا تندی آن در سراسر سالاد پخش گردد.

*بهتر است سالاد انبه و چیلی را بعد از آماده شدن به صورت تازه میل کنید. می توانید این سالاد را تا 1 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

سوالات متداول

برای تهیه سالاد انبه و چیلی از چه طعم دهنده هایی استفاده می گردد؟

سالاد انبه و چیلی انواع مختلفی دارد و برای تهیه آن معمولاً از جعفری، لیموترش، فلفل سیاه، چیلی، نعنا و روغن زیتون استفاده می گردد.

چه نوع انبه ای برای درست کردن سالاد انبه و چیلی مناسب است؟

برای تهیه سالاد انبه و چیلی بهتر است از انبه رسیده اما سفت بهره ببرید، انبه های بیش از حد رسیده و نرم برای سالاد مناسب نیستند و بعد از ترکیب شدن با سایر مواد له می شوند.

منابع: kimieatsglutenfree، nigella

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 مرداد 1401 بروزرسانی: 26 مرداد 1401 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 2240

به "طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به 4 روش خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به 4 روش خوشمزه و مجلسی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد انبه و چیلی به 4 روش خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید