طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد

به گزارش سفر به فرانسه، همبرگرهای مک دونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد

سرویس آشپزی - تهیه همبرگر خانگی یکی از سالم ترین و لذت بخش ترین فست فودها در منزل است. برای این منظور کافی است به چند نکته توجه کنید.

نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.

همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.

برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایه های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ روغنی از هم جدا کنید.

همبرگر خانگی

مواد لازم
گوشت چرخ شده500 گرم
پیاز قرمز1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
آرد سوخاری1/4 تا 1/2 پیمانه
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه نان همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد

  1. ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می باشد.
  1. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
  1. سس کچاپ را بیفزایید.
  1. یک قاشق غذاخوری را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
  1. در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.
  1. نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
  1. کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
  1. پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به یاری رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می کنید می بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه می گردد وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
  1. در این مرحله بهتر است گوشت های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.

جهت آشنایی با طرز تهیه نان همبرگر خانگی به بخش نان ها در آشپزی سفر به فرانسه مراجعه فرمایید.همچنین شما می توانید همبرگر ذغالی خانگی درست نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

منبع: ستاره
انتشار: 26 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 1033

به "طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید