طرز تهیه همبرگر خانگی به سبک مک دونالد اصل
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، ساندویچ همبرگر محبوب ترین ساندویچ در سرتاسر جهانست. اصلا می دانستید همبرگر به خصوص همبرگر مک دونالد محبوب ترین و پرفروش ترین غذا در میان آمریکایی هاست؟ سالانه 100 میلیارد ساندویچ همبرگر در سرتاسر جهان فروخته می گردد که از این تعداد 40 میلیارد آن را آمریکایی ها می خرند.
اگر چه این فست فود گرد، چرب و خوشمزه در نگاه اول غذایی دم دستی و مدرن محسوب می گردد، اما بد نیست بدانید که همبرگر یکی از غذا های اسطوره ای با پیشینه ای به قدمت تاریخ است.
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ نموده گوساله: 600 گرم
تخم مرغ: 1عدد
پیاز ریز خرد شده: ½ لیوان
پودر نان خشک: ¼ لیوان
سیر: 1 یا دو حبه رنده شده
نمک: ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
نان باگت گرد: 4 عدد
گوجه فرنگی: به میزان دلخواه
برگ کاهو: به میزان دلخواه
سس مایونز: ¼ لیوان
سس کچاپ: ¼ لیوان
پیاز قرمز: 4 برش نازک
طرز تهیه
طرز تهیه همبرگر مک دونالد اصل و نکات جمع نشدن گوشت همبرگر بدین توضیح است:
مرحله اول
در واقع طرز تهیه همبرگری که برای ساندویچ های مک دونالد استفاده می گردد همان طرز تهیه همبرگر معمولی است. برای درست کردن همبرگر مک دونالد اصل ابتدا گوشت چرخنموده را خوب ورز دهید.
مرحله دوم
حالا در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ نموده، تخم مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده یا خیلی ریز خرد شده، ادویه مخصوص همبرگر شامل پودر نان خشک، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و حسابی با هم ورز دهید تا تمام مواد با هم یکی شوند و یک مایه یکدست و هموار به دست بیاید. اجازه دهید مایه گوشت چند دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
مایه همبرگر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت گرد پهن کنید. پهنای هر عدد همبرگر باید حدود 12 سانتی متر و ضخامت آن یک تا 1 و نیم سانتی متر باشد.
مرحله چهارم
یک تابه گریل یا دستگاه گریل را گرم کنید و همبرگر ها را روی شعله خیلی ملایم گریل کنید. برای گریل شدن هر دو طرف گوشت در مجموع 7 تا هشت دقیقه زمان کافی است. دو طرف نان را هم می توانیدگریل کنید. برای این کار در نهایت 30 ثانیه زمان کافی است.
اگر می خواهید در خانه ساندویچ همبرگرتان را مثل طرز تهیه همبرگر رستورانی آماده کنید هر عدد نان را با دقت از وسط برش بزنید. روی یک برش نان سس کچاپ و سس مایونز بمالید و سپس برای هر ساندویچ، ابتدا برگ کاهو، برش های گوجه فرنگی، همبرگر و حلقه پیاز را بگذارید و در صورت تمایل کمی فلفل و نمک بپاشید. می توانید کمی قارچ با کره و فلفل سیاه تفت بدهید و به مخلفات ساندویچ اضافه کنید. در این صورت ساندویچ ماشروم برگر دارید.
یا یک ورقه پنیر گودا را در یک دقیقه پایانی گریل شدن گوشت روی آن بگذارید تا کمی آب گردد؛ در این صورت یک ساندویچ چیزبرگر لذیذ در انتظار شماست. اگر هم دلتان گوشت بیشتری می خواهد دو تکه همبرگر و دو ورقه پنیر را در نان همبرگر بگذارید تا یک ساندیچ دبل چیزبرگر داشته باشید.
فوت و فن های همبرگر به سبک مک دونالد
*آمریکایی ها این ساندویچ را با پیاز کاراملی می خورند. برای درست کردن پیاز کاراملی، یک عدد پیاز را حلقه کنید و در میزان کره با حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید. در لحظات آخر میزانی شکر روی پیاز ها بریزید.
*برای این که همبرگر مک دونالد اصل خانگی جمع نگردد بهتر است برای درست کردن همبرگر خانگی از گوشت گوساله بهره ببرید. اما اگر طعم گوشت گوسفند را می پسندید از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله بهره ببرید. در این صورت به خاطر چربی گوشت گوسفند برگر ها کمی خودشان را جمع می نمایند، اما طعم برترین همبرگر را تجربه خواهید کرد.
*طرز تهیه همبرگر با سویا را هم در خانه امتحان کنید. در صورت تمایل می توانید یک پیمانه سویا خیس کنید و به این میزان گوشت بهره ببرید. در مرحله آماده کردن مایه گوشت آب سویا را خوب بگیرید و با گوشت در غذاساز بریزید تا مایه یکدستی به دست بیاورید و سپس با سایر مخلفات مخلوط کنید.
طرز تهیه همبرگر خانگی به سبک مک دونالد به همین راحتی است و همانطور که دیدید رمز و راز پیچیده ای ندارد.
منبع: گردشبان