طرز تهیه 5 دمنوش میوه ای خوش طعم در خانه

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، دمنوش میوه ای دسته ای محبوب از دمنوش ها است که در سراسر دنیا هواداران خاص خودش را دارد. این دمنوش ها به صورت کیسه ای (tea bag) یا به صورت باز به وسیله برندهای مختلف فراوری می گردد. اما طبق معمول خوراکی های خانگی سلامت و طعم بهتری دارند پس بهتر است که این دمنوش ها را هم در خانه تهیه کنیم.

طرز تهیه 5 دمنوش میوه ای خوش طعم در خانه

امروز در خبرنگاران مگ می خواهیم روش تهیه 5 دمنوش میوه ای خوش طعم در خانه را به شما آموزش دهیم. پس اگر از هواداران دمنوش ها هستید تا انتهای مطلب با ما باشید.

چرا دمنوش میوه ای؟

دمنوش میوه ای سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان ها است و با نوشیدن آن می توانید به سم زدایی و تقویت سیستم ایمنی بدنتان یاری کنید. دمنوش میوه ای به طور طبیعی شیرین است و عطر و طعم میوه ها را از خود آزاد می نماید. اما اگر از میوه های بی کیفیت و مانده برای تهیه آن استفاده شده باشد یا با چای سیاه نامناسب ترکیب شده باشد چنین عطر و طعمی را ایجاد نخواهد کرد.

یکی از مزایای دمنوش های میوه ای عدم وجود کافئین در آن هاست. پس شما می توانید به راحتی در ساعات پایانی شب هم بدون نگرانی از بی خوابی آن ها را بنوشید. پس بهتر است برای داشتن یک فنجان دمنوش میوه ای با کیفیت، خوش عطر و طعم و اختصاصی، خودتان در خانه دست به کار شوید. در ادامه با طرز تهیه 5 دمنوش میوه ای خانگی آشنا می شوید.

1. چای سیاه و میوه

چای سیاه معمولا در ترکیب با میوه طعم خوبی ایجاد می نماید و تهیه آن اصلا سخت نیست. البته بسیار مهم است که چای سیاه ساده و با کیفیت انتخاب کنید تا طعم یا عطر به آن اضافه نشده باشد. یک میوه شیرین که طعم قوی دارد را انتخاب کنید. زردآلو، تمشک، هندوانه و توت فرنگی میوه های مناسبی برای این کار هستند. میوه ها را شسته و به قطعات کوچک خرد گنید.

در یک لیوان یا فلاسک مناسب 1 قاشق چای خوری چای سیاه، یا یک عدد چای کیسه ای، ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از 3 دقیقه تفاله ها یا کیسه چای را از آب خارج نموده و قطعات میوه را در آن قرار دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه در همان حالت باقی بماند. سپس میوه ها را از لیوان خارج کنید. دمنوش شما آماده است و می توانید آن را به صورت گرم یا سرد مصرف کنید.

2. چای میوه خشک شده

فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد روشن نموده و اجازه دهید کامل گرم گردد. چند عدد لیمو و پرتقال را خوب بشویید و پوست آن ها را با یاری چاقو یا پوست کن جدا کنید. پوست ها را به شکل خلال های ریز برش دهید. یک زنجبیل تازه را هم به همان روش خرد کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط پوست مرکبات و زنجبیل را روی آن پخش کنید. روی یکی دیگر از سینی های فر کاغذ روغنی کشیده و برگ های نعنای تازه را روی آن قرار دهید. هر دو سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.

سینی نعنا را بعد از 15 دقیقه از فر خارج کنید و اجازه دهید مخلوط پوست مرکبات و زنجبیل 45 دقیقه دیگر در فر باقی بمانند. سپس آن ها را هم خارج نموده و اجازه دهید کاملا خنک شوند. با یاری نوک انگشتان برگ های نعنا را خرد نموده و در یک کاسه بریزید. مخلوط پوست مرکبات و زنجبیل را هم به نعنا اصافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

دمنوش میوه ای خشک شما آماده است. شما می توانید برای هر فنجان دمنوش 2 قاشق غذاخوری از این مخلوط را در لیوان مخصوص دمنوش یا قوری دم نموده و بنوشید. از قلم نیاندازید که مدت زمان لازم برای دم کشیدن این مخلوط 5 دقیقه است.

3. چای سیب خشک

تهیه این دمنوش میوه ای بسیار ساده است. 1 قاشق غذاخوری سیب خشک شده را در لیوان دمنوش بریزید. روی سیب ها آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه در لیوان را ببندید تا خوب دم بکشد. بعد از 10 دقیقه دمنوش آماده است. شما می توانید قبل از نوشیدن دمنوش سیب ها را از آن خارج کنید یا همراه با آن بنوشید. برای ایجاد طعم بهتر و لذت بردن از آن می توانید از کمی دارچین در کنار سیب ها بهره ببرید.

4. چای لیمو

لیموها را شسته و خشک کنید. قسمت زرد و سفت لیمو را به یاری رنده به آرامی جدا کنید تا پوست سفید و نرم آن دیده گردد. حالا لیموها را به صورت حلقه ای برش بزنید.

در هر فنجان 3 برش لیمو قرار داده و روی آن آب جوش بریزید. حدود 3 دقیقه به لیموها زمان بدهید تا دم کشیده و طعمشان در آب جوش آزاد گردد. سپس لیموها را هم بزنید و کمی فشار دهید تا طعم و عصاره بیشتری به آب بدهند و سپس آن ها را از فنجان خارج کنید. در صورت تمایل کمی عسل به دمنوش اضافه کنید تا طعم ترش لیمو را متعادل کند.

5. دمنوش میوه ای فوری

این دمنوش میوه ای خیلی سریع تر و راحت تر از آنچه که فکرش را بکنید آماده می گردد. سه چهارم لیوان را با آب جوش پر کنید. نکتار میوه را به آن اضافه کنید تا حجم لیوان پر گردد. در صورت تمایل به آن کمی آبلیمو و عسل یا شکر اضافه کنید. دمنوش میوه ای شما آماده است!

مرور کلی

اگر شما همه از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید در ساعات پایانی شب نوشیدنی گرم مثل چای بنوشید اما نگران کافئین و بی خوابی هستید، دمنوش میوه ای مخصوص شماست. شما می توانید به راحتی و با صرف زمان کمی در خانه انواع دمنوش های میوه ای خوش طعم و متنوع را تهیه کنید. در این مطلب 5 دمنوش محبوب و آسان آموزش داده شد که می توانید آن ها را به صورت گرم و سرد مصرف کنید. اگر شما هم دمنوش میوه ای خاصی می شناسید که در خانه قابل تهیه است، برای ما در قسمت کامنت ها بنویسید.

منابع: wikihow, birdandblendtea

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 19 بهمن 1400 بروزرسانی: 19 بهمن 1400 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 2069

به "طرز تهیه 5 دمنوش میوه ای خوش طعم در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 5 دمنوش میوه ای خوش طعم در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید