ماکارونی با طعم سویا و گشنیز
به گزارش مجله سفرنامه پاریس، در گزارش زیر طرز تهیه ماکارونی با سویا و گشنیز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ماکارونی با طعم سویا و گشنیز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ماکارونی رشته ای -300 گرم
سیب زمینی رنده شده - یک عدد متوسط
هویج رنده شده - یک عدد
پیاز- 3 عدد
سویا -100 گرم
ادویه - به مقدار لازم
رب - 3 قاشق غذاخوری
آب نارنج - 3 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خردشده - 3 قاشق غذاخوری
1- برای آماده کردن سس ماکارونی ابتدا پیاز را به خوبی تفت دهید و سپس گشنیز تازه خردشده را به همراه سیب زمینی و هویج رنده شده به پیاز اضافه کنید.
2- بعد از خیس خوردن سویا و دریافت آب اضافه آن می توانید آن را به ترکیب اضافه کنید.
3- در زمان تفت خوردن آب نارنج، رب و ادویه را اضافه کنید و چند دقیقه در ظرف را بگذارید تا سس به خوبی قوام یابد.
4- بعد از آب کشی کردن ماکارونی می توانید از ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید و به صورت لایه لایه سس را روی ماکارونی بریزید و مدت 45 دقیقه به آن اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان