ماکارونی با طعم سویا و گشنیز

به گزارش مجله سفرنامه پاریس، در گزارش زیر طرز تهیه ماکارونی با سویا و گشنیز را به شما آموزش می دهیم.

ماکارونی با طعم سویا و گشنیز

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ماکارونی با طعم سویا و گشنیز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ماکارونی رشته ای -300 گرم

سیب زمینی رنده شده - یک عدد متوسط

هویج رنده شده - یک عدد

پیاز- 3 عدد

سویا -100 گرم

ادویه - به مقدار لازم

رب - 3 قاشق غذاخوری

آب نارنج - 3 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خردشده - 3 قاشق غذاخوری

1- برای آماده کردن سس ماکارونی ابتدا پیاز را به خوبی تفت دهید و سپس گشنیز تازه خردشده را به همراه سیب زمینی و هویج رنده شده به پیاز اضافه کنید.

2- بعد از خیس خوردن سویا و دریافت آب اضافه آن می توانید آن را به ترکیب اضافه کنید.

3- در زمان تفت خوردن آب نارنج، رب و ادویه را اضافه کنید و چند دقیقه در ظرف را بگذارید تا سس به خوبی قوام یابد.

4- بعد از آب کشی کردن ماکارونی می توانید از ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید و به صورت لایه لایه سس را روی ماکارونی بریزید و مدت 45 دقیقه به آن اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 مهر 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 1276

به "ماکارونی با طعم سویا و گشنیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماکارونی با طعم سویا و گشنیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید