طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستان

به گزارش سفر به فرانسه، اشکنه یکی از غذاهای بسیار ساده و سنتی ایرانی است که بسیار خوشمزه بوده و انواع مختلفی دارد. در اینجا با طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی آشنا میشوید.

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستان

یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا با نان میل می شوسد. اشکنه تاریخچه ای طولانی دارد و از قدیم در نواحی خراسان طبخ میشده است و البته هنوز هم در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان هواداران زیادی دارد.

اشکنه انواع مختلفی دارد و در شهرها و روستاهای کشورمان به شکل های متفاوتی تهیه می گردد که از آن جمله می توان به اشکنه اوجز، اشکنه اودوغ، اشکنه سیب زمینی، اشکنه پیاز، اشکنه سیب زمینی پیاز، اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه کشک اشاره کرد.

این غذا برای گیاه خواران و دیگر افراد که منع استفاده از گوشت و مرغ دارند و یا دوست دارند یک غذای بدون گوشت و ساده امتحان نمایند، یک گزینه عالی محسوب می گردد.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم که خوراک مخصوص ناحیه کردستان است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه گوجه (مخصوص کردستان)

گوجه فرنگی2 عدد
پیاز1 عدد
روغن2-3 ق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
سیب زمینی1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 ق غذاخوری

طرز تهیه اشکنه گوجه

  1. در تمام انواع اشکنه ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می گردد و سپس دیگر مواد به آن افزوده می گردد. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیازها را خرد نموده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
  2. وقتی پیازها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رنده شده را به ان اضافه کنید.
  3. گوجه پیازها را خوب باهم سرخ کنید.
  4. در این مرحله رب گوجه را نیز افزود و تفت دهید.
  5. حالا موقع افزودن سیب زمینی هاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر عظیم هستند به 4 قسمت تقسیم نموده و داخل ظرف بریزید.
  6. مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
  7. نیم ساعت قبل از سرو، تخم مرغ ها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.

اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده است. امیدواریم این غذای بسیار ساده و راحت را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: ستاره
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: parisro.ir شناسه مطلب: 1344

به "طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید